Kornel 500Az IT Professional cég 2005 novemberében alakult azzal a szándékkal, hogy minőséges és sokoldalú IT szolgáltatást nyújtson tisztelt ügyfeleinek.

Cégünk az Önök informatikai szükségleteit hivatott lefedni, legyen szó a számítógépek karbantartásáról, javításáról, szaktanácsadásról a gépek vásárlásakor, specifikusabb programok kezeléséről, hálózatépítésről, illetve egyéni programok írásáról. Ha Önöknek az adatbázisokkal gyűlik meg a baja, mi akkor is ott vagyunk, csakúgy mint amikor egy sokoldalú és jövedelmező weblapot szeretnének cégüknek készíteni. Email, FTP, Web, Radius, DNS szervereket telepítünk, Linux illetve Windows alá. Találunk OpenSource (ingyenes) megoldást minden IT problémájára.

Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk CMS alapú weboldalak kidolgozásában. Elsődleges eszközünk a Joomla, de használunk Typo3 vagy WordPresst is. Ha egyedi modulokra van szükség akkor PHP és MySQL segítségévet oldjuk meg a problémákat. A keresőmotor optimalizálás vagyis a SEO az alapnak számít minden munkánknál. Az utóbbi években nagyon elterjedtek a mobil eszközök, csakúgy az okostelefonok mint a tabletek, ezért ma már minden újonnan készitett oldalunkat optimalizáljuk ezekre a berendezésekre.

A mai világban a Szociális hálók is nagy szerepet játszanak, ezért mi profi facebook oldalakat tudunk Önöknek kínálni. A vevőik, vagy a leendő vevők gyorsan és kényelmesen találnak Önokre.

Lépjenek kapcsolatba velünk, ismerjék meg munkáinkat, szolgáltatásainkat, igérjük NEM fognak csalódni.

Világos Kornél IT MSc.

Cím

Vojvodjanskih brigada 53
24430 Ada
Szerbia

Kontakt

Tel: 024/854-658
Mob: 063/561-260
E-mail: vilagos@gmail.com

Kérjen ajánlatot

Ingyenesen kérje ajánlatunkat

katt ide...